• info@belvaros-ingatlan.hu
  • EUR 395.83
    USD 367.33
"A belvárosban otthon vagyunk!"
A jelölő(k) nem az ingatlan pontos helyét mutaják!
Kattintson a térképre a nagyítás engedélyezéséhez
Térkép betöltése BIH-loader-logo
Gyorsszűrők
Gyorsszűrők
Kereső mutatása/elrejtése
google-map-thumb google-map-thumb
Dunakeszi ingatlanok - kép 1 Dunakeszi ingatlanok - kép 2 Dunakeszi ingatlanok - kép 3 Dunakeszi ingatlanok - kép 4 Dunakeszi ingatlanok - kép 5 Dunakeszi ingatlanok - kép 6 Dunakeszi ingatlanok - kép 7 Dunakeszi ingatlanok - kép 8 Dunakeszi ingatlanok - kép 9 Dunakeszi ingatlanok - kép 10 Dunakeszi ingatlanok - kép 11 Dunakeszi ingatlanok - kép 12 Dunakeszi ingatlanok - kép 13 Dunakeszi ingatlanok - kép 14

#62956

255.000.000 Ft
[644,215.95 EUR]
Ugrás hasonló ingatlanra

Ingatlan leírása

Dunakeszin, parkra néző, földszintes, különálló családi ház eladó.
Természetet kedvelő családnak ajánljuk megvételre ezt az igényesen kialakított, egyedi megoldásokkal bíró, kényelmes otthont. Az egyedülálló családi ház a város központi részén található, de ugyanakkor zöld környezetben és kellemes közösség veszi körül. A minőségi anyagokból, 2020-ban készült, kiváló elrendezésű ingatlan 800 nm-es telken épült, egyszintes és 165 nm-es. A gondos tervezésnek köszönhetően élhető terek lettek kialakítva és nagyon világos, napos.
Az elegáns bejáraton keresztül egy tágas előtérbe érünk, ahol a nagy méretű nappali tárul elénk, majd az előtérből közelíthető meg a 3 hálószoba, háztartási helyiség, fürdőszoba, tároló. A konyha különálló, de nyitott az ebédlő és a nappali felé. A nappaliból közelíthető meg a 35 nm-es nyitott terasz. A fürdőszoba tágas.
A hátsó kertben található a 60 nm-es, különálló nyári konyha a családi és baráti összejövetelekhez. De kialakítható itt egy fürdőház is egy később épülő medencéhez, vagy egy különálló lakrész. A telken továbbá garázs és több autó részére térkövezett beállási lehetőség lett kiépítve. A kert rendezett, parkosított, több gyümölcsfával, könnyen karbantartható.
Az ingatlan főfalai 30 cm, válaszfalai 10 cm vastagságúak. Födém vasbetonból készült. Tetőszerkezete hő- és vízszigetelt, kerámia cseréppel fedett. A homlokzatra 10 cm-es dryvit szigetelés került. Minden ablakon redőny van. Fűtése gázfűtés padlófűtéssel. Beépítésre került továbbá az inventeres klíma, melynek hűtő-fűtő funkciója van. A bejárati ajtó biztonsági, több ponton záródik. A riasztórendszer kiépített.
Jó pozíciójának köszönhetően a környék infrastruktúrája kiváló. Az előtte lévő parknak köszönhetően védett a város zajától, forgalommentes és gyermekeknek biztonságos. Közelben óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség található. Könnyen megközelíthető az M2 autópálya, a vasútállomás vagy a buszmegálló. A főváros több alternatív útvonalon érhető el.

Vevőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése egy nap alatt, értékesítés gyorsan és profin, akár 3%-os sikerdíjtól. "A Belvárosban otthon vagyunk!"


Ingatlan részletei

  • Ár: 255.000.000 Ft (1,39 MFt/m2)
  • Típus: Eladó
  • Típus: Újszerű (10 éven belül épült)
  • Fűtés: Gáz
  • Méret: 183 m2
  • Telek mérete: 800 m2
  • Terasz: 35 m2
  • Szobák: 5
  • Lift: -

Kilátás: Kertre néző

Szerkezet: Tégla

Állapot: Újszerű

Építés éve: 2020

Parkolás: Telken garázs

Tömegközlekedés: Kiváló

Gépesített: Igen

Garden linkage: Igen

Szobák

Megnevezés Méret SZ FSZ KB Nézet Tájo. Megj.
Nappali 37.00m2 Ez egy szoba Különbejáratú szoba kertre néző D
Hálószoba 19.00m2 Ez egy szoba Különbejáratú szoba kertre néző D
Hálószoba 18.00m2 Ez egy szoba Különbejáratú szoba kertre néző D-K
Hálószoba 17.00m2 Ez egy szoba Különbejáratú szoba kertre néző D-K
Szoba 12.00m2 Ez egy szoba Különbejáratú szoba kertre néző D

Lépjen kapcsolatba velem

Kérjük töltse ki az összes mezőt! E-mail vagy telefonszám megadása kötelező!

kedvencekhez